Notícies

FEDERACIĶ CATALANA D'AUTOMOBILISME

LLIURAMENT DE PREMIS DE LA TEMPORADA 2023

 

JORDI VENTURA i JOSEP AUTET – CAMPIONS DE CATALUNYA DE VEHICLES HISTÒRICS DE RAL·LIS D’ASFALT

ESCUDERIA BAIX EMPORDÀ – MILLOR ESCUDERIA ORGANITZADORA DE RAL·LIS D’ASFALT

El dijous 1 de febrer la Federació Catalana d’Automobilisme va celebrar el Lliurament de Premis de la temporada 2023, l’acte es va portar a terme a la seu del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat, on una bona colla d’esportistes i clubs van ser guardonats pels bons resultats obtinguts al llarg de l'any passat.

L’equip de l’Escuderia Baix Empordà format per Jordi Ventura i Josep Autet es van proclamar Campions de Catalunya de Vehicles Històrics. Aconseguint aquest Campionat per tercer any consecutiu.

En mig de pilots, copilots, oficials i clubs, el trofeu a la millor Escuderia Organitzadora de Ral·lis d’Asfalt va ser per l'Escuderia Baix Empordà per l’organització del 36è Ral·li Empordà que es va disputar per terres gironines, el 19 i 20 de maig del 2023 i que va tenir com a centre neuràlgic el municipi de La Bisbal d’Empordà.

Des de l'Escuderia Baix Empordà volem agrair a tothom qui va estar implicat en l’organització del ral·li, institucions, ajuntaments, patrocinadors, escuderies, voluntaris, personal de prevenció i seguretat i també als veïns del recorregut, afectats en diferent mesura pel pas dels esportistes participants al ral.li. Agraïm, molt especialment a tots els comissaris de ruta i als oficials que van realitzar les seves tasques correctament al 36è Ral·li Empordà. No ens oblidem de tots els equips que hi van participar, els pilots, copilots i assistències, gràcies per confiar en l'organització d'aquest ral·li.

A l'Escuderia Baix Empordà teníem els ànims molt baixos per tornar a organitzar ral·lis, ja que per arribar a engegar el Rally Empordà del 2023, ens va costar molt, però molt. Tot foren entrebancs i dificultats, lo mai vist en totes les nombroses edicions organitzades anteriorment..... Però en part, aquest reconeixement ens ha fet revifar i..... sí, si que seguirem organitzant curses d’automobilisme, que no oblidem que han sigut, són i seran curses d’esport federat.

Esperem comptar novament amb tots vosaltres en una nova edició, el 37è Rally Empordà, previst  pel 24 i 25 de maig a La Bisbal d’Empordà.

MOLTES GRÀCIES !!!!

Notícies anteriors

ESCUDERIA BAIX EMPORDĀ
C/ Finestrelles 10
17006 Girona
Tel. 629.323.965
Administraciķ :: Disseny web: ATMultimedia.com