36č Rally Empordā 2023

Tauler d'Anuncis

Notícies

Sempre et recordarem Salvador

El dilluns 17 d’agost a les 18:00h en Salvador Madrid Montolio va fitxar a l’últim Control Horari de la seva vida.

En “BRAULITO” com era conegut col·loquialment se li va acabar la pila del rellotge de la vida i ens va deixar a l’edat de 62 anys.

Les curses han sigut la seva gran afició i passió, va començar de molt jove i fins fa molts pocs dies ha estat sempre disposat avajudar a qualsevol organització que li demanes col·laboració per realitzar qualsevol feina dins d’una cursa. Quan a l’Escuderia Baix Empordà fèiem una llista per anar a col·laborar a les proves arreu de Catalunya, ell sempre era el primer en apuntar-se.

Era molt bona persona, sense cap maldat i qui el coneixia de més a prop, sap que mai no ho passaria malament amb ell als controls, tot al contrari, i a les hores d’espera entre passades als trams tot eren riures i més riures.

En Salvador ha viscut curses en “blanc i negre” i també moltes en color. De ben segur que a partir d’ara, allà on vagi, continuarà xalant bonament de les curses, sobretot quan es retrobi amb molts companys d’afició que l’han avançat i tots junts continuïn “fent una llista” per muntar un ral·li.

“Baulito” sempre et recordarem i de ben segur que et trobarem molt a faltar.

Descansa en pau!!!!

Notícies anteriors

ESCUDERIA BAIX EMPORDĀ
C/ Finestrelles 10
17006 Girona
Tel. 629.323.965
Administraciķ :: Disseny web: ATMultimedia.com