34č Rally Empordā 2021

Notícies

COMUNICAT ANULˇLACIĶ 34é RALLY EMPORDĀ 2019

L’Escuderia Baix Empordà com a entitat organitzadora del 34è Rally Empordà (prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis previst pel pròxim dia 25 de maig de 2019 amb sortida i arribada a La Bisbal d’Empordà), comunica a tots els implicats en l’organització de la prova la impossibilitat d’organitzar l’edició d’enguany.

Els fets que ens han portat a prendre aquesta decisió son que a finals del mes de març la Diputació de Girona va comunicar al Servei Català de Trànsit “el llistat de les actuacions que es realitzaran properament a les carreteres de la Diputació de Girona” en el qual esta inclosa la carretera GIV-6703, el tram cronometrat de “Els Àngels” de 15,64km en el qual teníem previst passar-hi dues vegades i aquest fet comportarà la “no autorització de la prova”.

La Diputació de Girona és la titular de la carretera GIV-6703 i des del dia 13 fins al dia 24 de maig del 2019 en el tram comprès des de la N-II fins al Santuari dels Àngels (10km), hi realitzarà unes obres de conservació que consisteixen en la “Rehabilitació superficial del ferm mitjançant regs asfàltics i graveta”. Aquest tractament no és compatible amb el pas dels vehicles participants en una prova esportiva de ral·li. Durant l’execució de les obres es produiran uns talls diaris del trànsit i desprès de la finalització de les obres afectarà amb una limitació de velocitat pel risc de lliscament dels vehicles durant 15 dies.

La Diputació de Girona informa que dins les “Actuacions de millores de la seguretat viaria 2019”, hi ha inclosa la carretera de “Els Àngels” (GIV-6703), i també les carreteres de “Sant Grau” (GIP-6821), “Cladells” (GI-551), “Osor” (GI-542) i fins a 18 carreteres més; Aquestes obres les tenen que realitzar durant els mesos de maig i juny del 2019; Degut a aquestes actuacions de millora, cal tenir en compte que no s'hi podran dur a terme proves esportives o altres activitats especials durant un període aproximat d’un any.

Tot i tenir a punt tota la documentació del 34è Rally Empordà, l’inici dels reconeixements, l’entrega de l’itinerari i del road-book estava previst pel dia 11 de maig. Això provoca que ens sigui impossible plantejar-nos uns nous trams que no estiguin afectats per les obres d’enguany i confeccionar un nou itinerari, ja que no disposem de trams sense obres, ni de temps material per realitzar-ho.

A l’Escuderia Baix Empordà sempre hem treballat per organitzar proves amb totes les garanties per a tothom, tan per als participants, oficials i voluntaris, com per als Ajuntaments, veïns, patrocinadors i no cal dir que també per “nosaltres mateixos”.

Un cop valorats tots els “entrebancs” que comporta en l’actualitat organitzar proves d’aquestes característiques, creiem que el més assenyat és anul·lar la prova per causes de força major.

Girona, a 24 de maig de 2019

Notícies anteriors

ESCUDERIA BAIX EMPORDĀ
C/ Finestrelles 10
17006 Girona
Tel. 629.323.965
Administraciķ :: Disseny web: ATMultimedia.com