37č Rally Empordā 2024

Notícies

CRŌNICA FINAL 35č RALLY EMPORDĀ 2022

El passat dissabte dia 28 de maig es va celebrar a la 35a edició del Rally Empordà. Amb un total de 115 equips autoritzats a prendre la sortida, el ral·li va transcórrer pels mítics trams dels Àngels, Santa Pellaia, Sant Grau i la Ganga, sumant un total de 87,452km. cronometrats. En la categoria de Campionat de Catalunya de Ral·lis, els guanyadors van ser la parella del equip Mapo Motorsport formada per Eduard Pons i Alberto Chamorro amb el seu Skoda Fabia, seguits de l'equip de Motor Club Sabadell format per Xavier Domenech i Susanna Cercadillo amb Porsche 997 i en el tercer calaix del podi , la parella de Motor Club Sabadell Joan Segu i Alberto Gil amb Citroën DS3. En la categoria de Rallysprint, el vencedor va ser l'equip de Motor Club Sabadell format per Roger Serrador i Sergio Garcia amb Citroën Saxo VTS, el segon calaix del podi el van ocupar la parella de la Escuderia Mediterrania formada per Salvador Figueras i Sara Velasco amb un Renault Clio Sport i en tercer lloc el tàndem de la Escuderia Gironella Daniel Rabaneda i Manuel Fernàndez amb un BMW M3 E36. En la categoria de Regularitat Sport i representant a Motor Club Sabadell, Jose Luis Moreno i Isidre Noguera amb BMW E30 320i van assolir la victòria seguits en segona posició pels representants de la Escuderia Mediterrania Joaquim Gummà i Joaquim Turon amb BMW E21 323i, i J. Antonio Cruces i Daniel Carmona de la Escuderia Penedes Competició amb Peugeot 205 Rally 1.3, que en aquest cas van ocupar el tercer calaix del podi. Cal destacar la 4a posició de l'equip de la Escuderia Baix Empordà J. Borràs i Vicens Llenas amb Citroën AX GTI. En la categoria de Regularitat i representant a Classic Motor Club del Bages, Antonio Verdaguer i Mª Jesús Mora amb Porsche 944 Turbo, van ser els guanyadors. El segon lloc el van ocupar Mª Teresa Armadans i Miquel Molist amb el Porsche 911 de KMC i el tercer lloc la parella formada per Carles Miro i Ivan Matavacas amb Porsche 911 SC de la Escuderia Mediterrania. Des de l'Escuderia Baix Empordà volem donar les gràcies a tots els equips participants, oficials, col·laboradors, voluntaris, patrocinadors, Estaments, Ajuntaments, ... i a tothom qui ha posat el seu gra de sorra perquè un any més aquesta prova hagi estat un èxit. Gràcies i fins a la pròxima!!!