37č Rally Empordā 2024

Notícies

34č Rally Empordā

El passat dissabte dia 29 de maig es va celebrar a la 34ª edición del Rally Empordà. Amb un total de 120 equips autoritzats a prendre la sortida, el rally va transcòrrer pels mítics trams dels Àngels, Santa Pellaia, Sant Grau i la Ganga sumant un total de 87,4 km. cronometrats.

En la categoria de Campionat de Catalunya de Ral·lis, els guanyadors van ser la parella formada per Ventura – Autet (Skoda Fabia R5) de l’Escuderia Baix Empordà, seguits de l’equip Orriols – Pujolar (Skoda Fabia R5) de l’Escuderia Osona i en el tercer calaix del podi, la parella Pons – Chamorro (Skoda Fabia R5) de l’equip Baporo Motorsport.

En la categoria de Rallysprint, el vencedor va ser l’equip format per Martínez – Igualada (Citroën Saxo) de l’Escuderia Motor Terrassa, el segon calaix del podi el van ocupar la parella Font – Font (Volkswagen Golf) de l’Escuderia Baix Camp i en tercer lloc el tàndem Gonzàlez – Gasull (Peugeot 205 Rallye) de l’Escuderia Baix Empordà.

Pel que fa a la categoria de Regularitat Súper Sport, el duel Moreno – Noguera (BMW 320i E30) del Motor Club Sabadell es va imposar per davant de la parella Gummà – Turon (BMW 323i E21) de l’Escuderia Mediterrània i de la parella Segura – Martinell (BMW 325i) del Motor Club Sabadell, que en aquest cas van ocupar el tercer calaix del podi.

En la categoria de Regularitat Sport, Miró – Matavacas (Porsche 911) de l’Escuderia Mediterrània van ser els guanyadors. El segon lloc el van ocupar el duel Pallí – Buscarons (Innocenti Mini Cooper) de l’Escuderia Mediterrània i el tercer lloc la parella Simon – Ferrés (Vokswagen Golf) també de la mateixa Escuderia.

Des de l’Escuderia Baix Empordà volem donar les gràcies a tots els equips participants, oficials, col·laboradors, patrocinadors, Estaments, Ajuntaments, ... i a tothom qui ha posat el seu gra de sorra perquè un any més aquesta prova hagi estat un èxit.